Tarieven

Tarieven Particulier

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Gratis!

Coachsessie (45 minuten):

33,00 Euro excl. BTW (39,93 – incl. 21% BTW)

Vergoedingen

Via je werkgever:

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Vaak voorzien CAO’s in een afspraak daarvoor. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werkgerelateerde vragen.

Via de Belasting:

Indien je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan zijn deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekbaar. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die nodig zijn voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Voor informatie kun je de Belastingdienst benaderen.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf:

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Tarieven Zakelijk

Werk Pakket:

465,- – incl. 21% BTW

Tarieven per per Workshop / Training

Een dagdeel:

60,00 Euro per uur excl. BTW (73,60 – incl. 21% BTW)