Ontwerp je Leefstijl

Relaties/Familie/Health & Body/Communicatie/Balans

Ontwerp je Leefstijl en kom in Balans in je lichaam en geest

Een leven, balans en aandacht verdelen, gaat over 4 te onderscheiden cirkels: jij-gezin-sociale relaties-werk. Alle 4 hebben aandacht nodig en geen mag te veel claimen.
In de motivatiepsychologie is er een hiërarchie waarbij de ene trap van je behoeften eerst voltooid moet worden, voordat de ander kans kan krijgen zich te ontwikkelen. Een kans ontwikkelen kan, maar moet door jou gezien of gecreëerd worden. Daarna volgt je invullig ervan, de doe-dingen; sporten, spel, muziek maken, klaverjassen, etc. Van alles privé en in het verenigingsleven draagt bij aan je gelukkig voelen met je zg. Lifestyle.

Volgorde qua prioriteit en aandacht voor overvragen

Je kunt met behulp van coaching ordening aan brengen en daardoor rust, om je behoeften in je leven te vervullen. Eerst het één, dan het ander, maar iedere dag iets.

lees meer
Wat doet een Leefstijlcoach

Aan de hand van je vraag of wens(en) en je omschrijving van je omstandigheden, maken we een stappenplan. Je kan in dat plan de 24 uur van een dag terug vinden. Je stelt je doel en je wordt gecoacht bij het bereiken van je eigen succes en resultaten in de veranderingen van leefstijl.

Individueel, maar ook met een vriend of kennis of met collega’s kun je een traject afspreken. Soms is één consult genoeg, soms is het een workshop en/of een evaluerende nabespreking. Het te kiezen traject hangt altijd samen met de aard van de vraag.

lees meer

Neem Leuke Dingen op in je Ontwerp!

Advies nodig?