Internet

Het WWW doceert en geeft toegang tot leefstijlkennis

Internet biedt een palet aan ideeën voor  tijdverdrijf

Behalve dat je met behulp van internet passief kunt worden en verslaafd aan bijvoorbeeld gamen en social media, kun je ook ideeën verzamelen en de uitvoering ervan voorbereiden. Als je de beschikking hebt over een beperkt budget zul je willen weten wat je aan kosten kwijt bent. Soms heb je eerst inzicht nodig in je uitgavenpatroon om keuzes te maken voor nieuwe ideeën. Het internet kan je naar diverse mooie sites leiden die je ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht. Prettig en gezond tijdverdrf behoren tot mogelijkheden en hoe meer je het opzoekt hoe makkelijker het wordt het in praktijk te brengen.

Onlangs heb ik bij de site van www.studenten.net behoorlijk goede tips en verwijzingen gelezen met allerlei informatie over het budget- en kostenonderdeel van je leven. Nu kan zo’n site over een paar jaar alweer verdwenen zijn, maar er zullen steeds nieuwe groepen zijn die hun leden willen informeren en ze het makkelijker willen maken in de jungle van do’s and don’ts.
Ook heeft de GGD een overzicht van gezondheids-Apps in een App Store weergegeven per thema. Zo kun je bijvoorbeeld thema’s als lichaam, psyche, gelukkig zijn en relaties vinden.

Al heb je misschien nog geen smartphone met internet, of computer, in de bibliotheek zijn altijd computers voor openbaar gebruik beschikbaar. Zonder lid te zijn van de openbare bibliotheek kun je internetten en bezig zijn met je ontwikkeling en fun.

The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing.

Albert Einstein

Al beschik je op een bepaald moment niet over al het gemak dat de mens kan dienen, het is meestal niet al te ver fietsen.

Geplaatst in Artikelen en getagd met , , .